Blowerdoortest voor een lager E-peil

Door de strengere EPB-normering is het steeds moeilijker om het opgelegde E-peil/S-peil te halen. Een makkelijke en relatief goedkope manier om het deze te verlagen is door het uitvoeren van een blowerdoortest.

Bij een blowerdoortest wordt de luchtdichtheid van uw woning of gebouw vastgesteld door haar bloot te stellen aan een over- en/of onderdruk van 50 Pa. Het volume lucht dat hierbij aan het gebouw ontsnapt of erin infiltreert, is dan een maat voor de luchtdichtheid.

 

Richtprijs blowerdoortest voor een eengezinswoning is € 350 incl. btw

Gratis offerte voor een blowerdoortest

Lekopsporing voor een betere luchtdichtheidsscore

Leverde de officiële test een slecht resultaat op? Of wil je een extra test voorafgaand aan de officiële meting? Dan kan de woning onder een constante druk getest worden op lekken. De lekken worden dan opgespoord door middel van rook dat gegenereerd wordt door een rookgenerator. Zo kunt u de woning voorbereiden voor een betere luchtdichtheidsscore.

Richtprijs voor een lekopsporing voor je ventilatiesysteem bij een eengezinswoning is € 380 incl. btw.

Contacteer ons voor meer vragen je ventilatiesysteem.

Contacteer ons voor lekopsoring

Tips en advies voor een goede luchtdichtheid

Ook wat betreft luchtdicht bouwen worden de bouwers heel zelden spontaan geïnformeerd. De uitvoering laat in sommige gevallen dan ook te wensen over. Indien wij worden aangesteld voor het opstellen van een ventilatievoorontwerp, kunnen wij voor een kleine meerprijs zeer nuttige info en advies verlenen voor een goede luchtdichte uitvoering.

Contacteer ons voor een optimaal ventilatiesysteem bij je woning of bedrijf.

Contact opnemen met Airy

Prijzen ontvangen voor
attesten en keuringen

Als één van de gecertificeerde bedrijven voor attesten en keuringen in de branche, bieden wij complete oplossingen voor uw behoeften - van ventilatieverslagen, EPC-attesten, verplichte asbestattest tot rioolkeuringen. Ook verzorgen wij certificaten en nodige attesten voor je EPB-aangifte.

In slechts enkele minuten ontvangt u scherpe tarieven voor elke klus die u nodig heeft. U krijgt een snelle en betaalbare offerte zonder de druk van een verkoper die in uw nek ademt.