Dé partner voor je woningventilatie en verplichte keuringen!

Airy is een familiebedrijf opgericht in 2019. Wij zijn gespecialiseerd in rapportering van energieprestaties zoals ventilatie en luchtdichtheid. Bovendien beschikken wij over een uitgebreide kennis over alle aspecten van woningventilatie.

Airy onderscheidt zich van de klassieke verslaggevers met zijn klantenservice vóór en na de realisatie. Van het begeleiden van zelfbouwers tot het periodieke onderhoud en herstelling van je ventilatie-installatie.

Wij helpen je keuzes maken, staan je bij tijdens de uitvoering en zorgen dat alles goed functioneert en blijft functioneren. Een persoonlijke benadering en flexibiliteit zijn voor ons een absolute must!

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de keuring privéwaterafvoer en de waterinstallatie van uw woning aan zeer scherpe prijzen.

Maak kennis met ons!

Prijzen ontvangen voor
attesten en keuringen

Als één van de gecertificeerde bedrijven voor attesten en keuringen in de branche, bieden wij complete oplossingen voor uw behoeften - van ventilatieverslagen, EPC-attesten, verplichte asbestattest tot rioolkeuringen. Ook verzorgen wij certificaten en nodige attesten voor je EPB-aangifte.

In slechts enkele minuten ontvangt u scherpe tarieven voor elke klus die u nodig heeft. U krijgt een snelle en betaalbare offerte zonder de druk van een verkoper die in uw nek ademt.