Waarom is ventilatieverslaggeving verplicht?

Ventilatieverslaggeving geldt als bijkomende verplichting voor particuliere nieuwbouw of ingrijpende energetische verbouwingen sinds 1 januari 2016. Deze verplichting volgde uit de vaststellingen van de Vlaamse overheid dat de theoretische debieten van de ventilatiesystemen vaak niet overeenstemden met de realiteit.

Ontvang snel een prijs voor je ventilatieverslaggeving!

Offerte voor ventilatieverslaggeving 

Ventilatievoorontwerp (VVO) voor je woning of bedrijf

Het cruciale aan een ventilatie-installatie is dat deze voldoet aan de eisen van de overheid. Daarenboven dient uw installatie correct afgesteld en in balans te zijn om zorgeloos te genieten van een gezond binnenklimaat. De juiste keuzes van materiaal daarbij erg belangrijk. Met een voorontwerp volledig op maat helpen wij u de juiste keuzes te maken en te voldoen aan de EPB eisen.

Richtprijs ventilatievoorontwerp voor eengezinswoning is € 280 incl. btw.

Voor een ventilatievoorontwerp prijs kan je Airy contacteren!

Offerte ontvangen voor een ventilatievoorontwerp

Ventilatieverslaggeving voor je EPB-aangifte

Is je bouw (zo goed als) klaar? Proficiat! Tijd om met veel voldoening te genieten van je realisatie. Minder plezant aan het einde van de werken zijn al de controles en keuringen. Maar voor ventilatie hoef je je geen zorgen te maken. Wij onderscheiden ons hierin namelijk van andere verslaggevers / keurders. De kans dat uw installatie niet conform is, is bij ons zeldzaam. Voor een kleine extra zorgen wij eerst dat uw installatie afgesteld is zodat zij voldoet aan de norm. Daarna stellen wij een meetverslag op. Dit is een noodzaak voor het afronden van je EPB-aangifte.

Richtprijs ventilatieverslaggeving voor eengezinswoning is € 180 incl. btw.

Contacteer AIRY, voor je ventilatieverslag!

Offerte voor ventilatieverslaggeving

Prijzen ontvangen voor
attesten en keuringen

Als één van de gecertificeerde bedrijven voor attesten en keuringen in de branche, bieden wij complete oplossingen voor uw behoeften - van ventilatieverslagen, EPC-attesten, verplichte asbestattest tot rioolkeuringen. Ook verzorgen wij certificaten en nodige attesten voor je EPB-aangifte.

In slechts enkele minuten ontvangt u scherpe tarieven voor elke klus die u nodig heeft. U krijgt een snelle en betaalbare offerte zonder de druk van een verkoper die in uw nek ademt.