Begeleiding en advies voor
zelfbouwers en installateurs

Zelfbouwers hebben meestal voldoende noties van installaties of laten zich begeleiden door vakmannen. Desondanks ontbreekt vaak de nodige kennis over ventilatie omdat dit één van de nieuwste verplichtingen is. Als u als zelfbouwer extra advies of een helpende hand nodig hebt, staan wij u graag bij voor ventilatie-installatie en de werking ervan.

Opstart en inregeling van ventilatiesystemen

Niet alleen bij zelfbouwers, maar vaak ook bij installateurs is vakkennis over ventilatie de ontbrekende schakel. Indien dit nog niet gebeurd is, starten wij uw installatie op en zorgen ervoor dat elk ruimte voldoet aan de opgelegde eisen.

Kies voor Airy

Onderhoud van ventilatietoestellen,
reiniging en desinfectie luchtkanalen

Informatie over de werking en onderhoud van ventilatie wordt vaak over het hoofd gezien. Hoewel een ventilatietoestel een relatief simpeler toestel is, vereist dit de nodige onderhoud om duurzaam te presteren. Het is aangewezen om jaarlijks de filters te vervangen en tweejaarlijks het toestel intern te reinigen. Ook hiermee kunnen wij u helpen, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken! Wij houden uw agenda zelf bij indien u opteert voor een onderhoudscontract!

Luchtkanalen zijn de meest onderschatte onderdelen van een installatie. Dit in de zin van reinheid. Ze worden in vele gevallen NOOIT gereinigd. De gevolgen? Een broeihaard voor schimmels, bacteriën, beestjes, enzovoort…

Wij adviseren om minstens vierjaarlijks je luchtkanalen te laten reinigen. Dit gebeurt d.m.v. een roterende borstel en een stofafzuiger.

Contacteer ons voor gezond ventilatiesysteem

Herstelling van je ventilatiesysteem, professionele camera-inspecti

Heeft uw toestel het begeven of geeft hij een storing aan? Is de wettelijke garantie vervallen? Geen zorgen, wij zorgen dat hij opnieuw meerdere jaren meekan. Wij garanderen de laagste-prijs-garantie bij herstellingen van onderdelen!

 

Controle met speciale camera-apparatuur

Behaalt uw installatie de opgelegde ventilatie-eisen niet? Twijfelt u aan een lek veroorzaakt tijdens de voorgaande werken? Wij kunnen dit in de meeste gevallen opsporen met een endoscopische camera.

Bovendien kunnen wij je luchtkanalen inspecteren op vervuiling. Zo weet u of deze toe zijn aan een reiniging.

Plan een afspraak met Airy

Prijzen ontvangen voor
attesten en keuringen

Als één van de gecertificeerde bedrijven voor attesten en keuringen in de branche, bieden wij complete oplossingen voor uw behoeften - van ventilatieverslagen, EPC-attesten, verplichte asbestattest tot rioolkeuringen. Ook verzorgen wij certificaten en nodige attesten voor je EPB-aangifte.

In slechts enkele minuten ontvangt u scherpe tarieven voor elke klus die u nodig heeft. U krijgt een snelle en betaalbare offerte zonder de druk van een verkoper die in uw nek ademt.